Credo på Nasjonalbiblioteket

Todelt bilde, hvor det ene viser en kvinne og en ku inne i et fjøs, og det andre viser inngangspartiet til Nasjonalbibliotekets bygg i Oslo.
Grunnlegger og eier av Credo, Heidi Bjerkan. Foto: Geir Mogen 
Nasjonalbiblioteket. Foto: Gorm K. Gaare

Nasjonalbibliotekbaren v/CREDO

Bar og kafé i andre etasje på Nasjonalbiblioteket med frokost, smørbrød, småretter og hjemmebakst forankret i norsk matkultur. Vi bruker lokale råvarer. Egen kaffe- og barmeny.

Har du noen spørsmål, kontakt booking@credonb.no

Åpningstider f.o.m. 5. september:

Mandag—fredag: 09.00 – 21.00 
Lørdag: 10.00 – 18.00 
Søndag: Stengt

Et lokal badet i ettermiddagslys. Tre store vinduer til venstre.

Denne uka åpner Credo «Nasjonalbibliotekbaren»

I september åpnet Credo et helt nytt serverings- og formidlingstilbud på Nasjonalbiblioteket i Oslo. Credo skal drive publikumskaféen og bygge opp et formidlingsprogram for publikum om norsk mathistorie og matkultur.

Med denne nye satsingen ønsker Nasjonalbiblioteket og Credo å skape en møteplass for alle, der kunnskap om mathistorie,  matkultur og håndverk står i sentrum. Credo skal ha et eget formidlingsprogram, men vil også være en viktig samarbeidspartner i Nasjonalbibliotekets kulturformidling. Credo skal også drive ansattkantinen.

Credo Restaurant fylte 25 år i oktober 2023. I 2019 mottok restauranten sin første Michelin-stjerne og den første grønne stjernen som hadde blitt gitt av Michelin-guiden. Her ble Credo berømmet for sin bærekraftige drift, tette kontakt med produsenter, foredlingen av råvarene og formidling til gjestene.

Velkommen!

Kvinne som mater gris i fjøs med solskinn inn gjennom vinduet
Credos Heidi Bjerkan på besøk hos grisene (foto: Geir Mogen)