Nytt serveringstilbud på Nasjonalbiblioteket
Credo på Nasjonalbiblioteket
Nasjonalbibliotekbaren v/CREDO
Bar og kafé i andre etasje på Nasjonalbiblioteket med frokost, smørbrød, småretter og hjemmebakst forankret i norsk matkultur. Vi bruker lokale råvarer. Egen kaffe- og barmeny.
Har du noen spørsmål, kontakt booking@credonb.no
Åpningstider f.o.m. 5. september:
Mandag—fredag: 09.00 – 21.00
Lørdag: 10.00 – 18.00
Søndag: Stengt
I september åpnet Credo et helt nytt serverings- og formidlingstilbud på Nasjonalbiblioteket i Oslo. Credo skal drive publikumskaféen og bygge opp et formidlingsprogram for publikum om norsk mathistorie og matkultur.
Med denne nye satsingen ønsker Nasjonalbiblioteket og Credo å skape en møteplass for alle, der kunnskap om mathistorie, matkultur og håndverk står i sentrum. Credo skal ha et eget formidlingsprogram, men vil også være en viktig samarbeidspartner i Nasjonalbibliotekets kulturformidling. Credo skal også drive ansattkantinen.
Credo Restaurant fylte 25 år i oktober 2023. I 2019 mottok restauranten sin første Michelin-stjerne og den første grønne stjernen som hadde blitt gitt av Michelin-guiden. Her ble Credo berømmet for sin bærekraftige drift, tette kontakt med produsenter, foredlingen av råvarene og formidling til gjestene.
Velkommen!