Credo på Nasjonalbiblioteket

Todelt bilde, hvor det ene viser en kvinne og en ku inne i et fjøs, og det andre viser inngangspartiet til Nasjonalbibliotekets bygg i Oslo.
Grunnlegger og eier av Credo, Heidi Bjerkan. Foto: Geir Mogen 
Nasjonalbiblioteket. Foto: Gorm K. Gaare

I september åpner Credo et helt nytt serverings- og formidlingstilbud på Nasjonalbiblioteket i Oslo. Credo skal drive publikumskaféen og ansattkantinen, og skal også bygge opp et formidlingsprogram for publikum om norsk mathistorie og matkultur.

Med denne nye satsingen ønsker Nasjonalbiblioteket og Credo å skape en møteplass for alle, der kunnskap om mathistorie,  matkultur og håndverk står i sentrum. Credo skal ha et eget formidlingsprogram, men vil også være en viktig samarbeidspartner i Nasjonalbibliotekets kulturformidling. 

Credo Restaurant fylte 25 år i oktober 2023. I 2019 mottok restauranten sin første Michelin-stjerne og den første grønne stjernen som hadde blitt gitt av Michelin-guiden. Her ble Credo berømmet for sin bærekraftige drift, tette kontakt med produsenter, foredlingen av råvarene og formidling til gjestene.

Nok å glede seg til. Vel møtt i september!

Kvinne som mater gris i fjøs med solskinn inn gjennom vinduet
Credos Heidi Bjerkan på besøk hos grisene (foto: Geir Mogen)